Το 𝟯𝟰𝗼 Φεστιβάλ επιστρέφει -ακριβώς- όπως το αγαπήσαμε #BackToNormality
📌6 – 7 – 8Ιουλίου #SaveTheDates
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Φοιτητικού Στεκιού👇
Από το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ, δε θα μπορούσε να απουσιάζει το Φοιτητικό στέκι. Στον χώρο του Φοιτητικού στεκιού θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι φοιτητές και τις σύγχρονες ανάγκες τους, τις θέσεις και προτάσεις που προτάσσει η Προοδευτική Κ.Φ. για επίλυσή τους καθώς και οι δράσεις και οι διεκδικήσεις της Προοδευτικής Κ.Φ. κατά την προηγούμενη περίοδο.
Ο χώρος, με τον τρόπο που θα είναι διαμορφωμένος το Φοιτητικό Στέκι, θα δίνει την ευκαιρία σε όσους επισκέπτονται το στέκι να γνωρίσουν την Προοδευτική Κ.Φ., αφού θα μπορούν να ενημερώνονται σε ποιους χώρους σπουδών δραστηριοποιείται η παράταξη μας, το πλαίσιο και τις μορφές δράσης της.
Θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με στελέχη της Προοδευτικής Κ.Φ., που θα είναι στη διάθεση όλων των μελλοντικών αλλά και υφιστάμενων φοιτητών που θα θέλουν να ενημερωθούν για τους πιθανούς χώρους σπουδών τους, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορεί να ζητήσουν.
Οι νέοι και οι νέες της Κύπρου δηλώνουν προς όλες τις κατευθύνσεις παρών! Σας περιμένουμε λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας. Για υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και για το μέλλον που μας αξίζει! Για ισχυροποίηση των αγώνων και των δράσεων της Προοδευτικής, για διεκδικητικό φοιτητικό κίνημα που να στέκεται ανάχωμα σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις.
Καλή αντάμωση στο 34ο !