Το 𝟯𝟰𝗼 Φεστιβάλ επιστρέφει -ακριβώς- όπως το αγαπήσαμε #BackToNormality
📌6 – 7 – 8Ιουλίου #SaveTheDates
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Μαθητικού Στεκιού👇
Στο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, δε θα μπορούσε να λείπει το Μαθητικό στέκι. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Μαθητικού στεκιού θα παρέχει σε όλους τους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ενημερωθούν για:
· την ΠΕΟΜ, την πλατιά συνδικαλιστική έκφραση της Αριστεράς στους μαθητές.
· το σχολείο που οραματίζεται η ΠΕΟΜ
· τη δράση της ΠΣΕΜ, με την ΠΕΟΜ στην ηγεσία της
Ο χώρος, με τον τρόπο που θα είναι διαμορφωμένο το Μαθητικό Στέκι, θα δίνει την ευκαιρία σε όσους επισκέπτονται το θεματικό κέντρο να γνωρίσουν την ΠΕΟΜ, τις δραστηριότητες και τις διεκδικήσεις της, μέσα από έναν όμορφα σχεδιασμένο χώρο όπου θα ξετυλίγονται τα πιο πάνω. Στο χώρο του Μαθητικού Στεκιού, θα υπάρχει και ποδοσφαιράκι.
Στο Φεστιβάλ θα συναντήσετε στελέχη της μαθητικής μας κίνησης, που θα είναι στη διάθεση όλων των μαθητών που θα θέλουν να συζητήσουν και να ενημερωθούν για τα προβλήματα που ταλανίζουν την παιδεία μας, καθώς και να αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι στα δικά τους σχολεία.
Οι μαθητές, το αυριανό μέλλον αυτού του τόπου θα είναι εκεί! Ελάτε να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας και τους προβληματισμούς μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδεία μας και μαζί να αγωνιστούμε για τα σχολεία μας, που θα μορφώνουν ολόπλευρα τους μαθητές μακριά από τα εξεταστικά κέντρα που θέλουν να τα καταντήσουν. Έλα κι εσύ στην πρώτη γραμμή του αγώνα, να συστρατευτούμε με την ΠΕΟΜ λέγοντας «όχι σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μας»!