Το 𝟯𝟰𝗼 Φεστιβάλ επιστρέφει -ακριβώς- όπως το αγαπήσαμε #BackToNormality
📌6 – 7 – 8Ιουλίου #SaveTheDates
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής για τη Λαϊκή Ταβέρνα- Λαϊκή Σκηνή👇
Το 34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 6,7 και 8 Ιουλίου, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία. Εκεί που θα ανοίξουν οι δρόμοι ξανά για την ανάπτυξη πολύμορφης δραστηριότητας, νεανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας και ποιοτικής ψυχαγωγίας, εκεί όπου θα κτυπά η καρδιά της νέας γενιάς.
Στο χώρο της Λαϊκής Ταβέρνας, οι λάτρεις του καλού λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού θα μπορούν να απολαύσουν με κυπριακό μεζέ, σουβλάκι και ποτό, μια μουσική πανδαισία από διάφορα κυπριακά μουσικά σχήματα, καθώς και παρεμβάσεις από χορευτικά σχήματα.
Την Τετάρτη 6/7, η Λαϊκή Σκηνή θα φιλοξενήσει το Μουσικό σχήμα Μιχάλη Φελλά, Κωνσταντίνας Φελλά και Κυριάκου Κυριάκου, σε μια λαϊκή συναυλία. Θα προηγηθούν παραδοσιακοί κυπριακοί χοροί, καθώς και ελληνικοί χοροί από την σχολή χορού Dance Academy Cyprus.
Την Πέμπτη 7/7, θα απολαύσουμε σε ήχους ελληνικού λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού, το μουσικό σχήμα Δημήτρη Παναγή, Γιώργου Κουρόγιωργα, Νίκου Καμβίσιου και Αντώνη Τσιανίδη. Πριν την συναυλία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς με το δικοινοτικό χορευτικό σχήμα Dance For Peace.
Τέλος, η Λαϊκή Σκηνή φιλοξενεί την Παρασκευή 8/7 τον Πολιτιστικό Όμιλο Βασιλιτζιά και τον Πολιτιστικό Όμιλο «Το Όραμα» Πέρα Χωρίου – Νήσου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς, ενώ η βραδιά κλείνει με το μουσικό σχήμα Ρεμπέτικο Χωρίς, με μια συναυλία σε ρεμπέτικους ήχους.