Το 𝟯𝟰𝗼 Φεστιβάλ επιστρέφει -ακριβώς- όπως το αγαπήσαμε #BackToNormality
📌6 – 7 – 8Ιουλίου #SaveTheDates
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου για την Επιτροπή Διεθνούπολης👇
Η νεολαία που μάχεται κόντρα στον ιμπεριαλισμό, η νεολαία που δε συμβιβάζεται, οι νέες και οι νέοι που ονειρεύονται και παλεύουν για τα όνειρά τους, συναντιούνται για άλλη μια χρονιά στο 34o Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.
Η Διεθνούπολη, θα φιλοξενήσει και φέτος κομμουνιστικές, προοδευτικές και αντιιμπεριαλιστικές Οργανώσεις Νεολαίας από κάθε γωνιά του πλανήτη. Στη γνωστή γωνιά του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταμώσουν και να συνομιλήσουν με τις δεκάδες ξένων αντιπροσώπων. Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από όλο τον κόσμο θα είναι για αυτές τις τρείς μέρες στην Κύπρο για να μοιραστούν μαζί μας, πληροφορίες και εμπειρία από τις χώρες τους και τα κινήματα στα οποία συμμετέχουν, αλλά και για να αντλήσουν από τον πολιτικό και πολιτιστικό πλούτο που προσφέρει η Οργάνωσή μας μέσα από τον θεσμό των Παγκύπριων Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών.
Με την ευκαιρία της φιλοξενίας των ξένων αντιπροσώπων και λαμβάνοντας υπόψιν τη διεθνή επικαιρότητα, θα διεξαχθεί Διεθνές Σεμινάριο με την συμμετοχή των καλεσμένων μας. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/7 στις 11:30, με θέμα «Η στρατιωτικοποίηση των Διεθνών Σχέσεων «Οι αυξήσεις στους κρατικούς προϋπολογισμούς για στρατιωτικές δαπάνες και ο ρόλος της αντιιμπεριαλιστικής νεολαίας».
Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε νέο και νέα που θα επισκεφτεί το Φεστιβάλ, να περάσει από τη Διεθνούπολη. Να συζητήσει με τις αδελφές μας Οργανώσεις από όλο τον κόσμο, δυναμώνοντας τους δεσμούς της διεθνιστικής αλληλεγγύης μεταξύ των λαών μας.