Το 𝟯𝟰𝗼 Φεστιβάλ επιστρέφει -ακριβώς- όπως το αγαπήσαμε #BackToNormality
📌6 – 7 – 8Ιουλίου #SaveTheDates
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου για το Στέκι Νέων Εργαζομένων👇
Το Στέκι των Νεών Εργαζομένων δεν θα μπορούσε να λείπει από το 34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ. Μετά από τρία χρόνια απουσίας το Φεστιβάλ επιστρέφει ξανά για τρείς μαγικές βραδιές.
Ο διαμορφωμένος χώρος του Στεκιού, είναι ένας χώρος που επιτρέπει στους επισκέπτες να συζητήσουν αλλά και ενημερωθούν για τις θέσεις και τις απόψεις της ΕΔΟΝ γύρω από τα εργασιακά, για την δράση του τμήματος Παγκύπρια αλλά και για την φετινή εκστρατεία του τμήματος.
Το κύριο θέμα της εκστρατείας ήταν η ‘Παραφουσκωμένες Τιμές – Ξεφούσκωτοι Μισθοί’, ένα θέμα που ταλαιπωρεί τους νέους του τόπου και ο επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί για τις προτάσεις της ΕΔΟΝ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Η εκστρατεία επίσης καταπιάστηκε με ζητήματα που αφορούν τους νέους εργαζόμενους όπως την αναπροσαρμογή των εισοδημάτων και των επιδομάτων, την εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων και φυσικά το στεγαστικό πρόβλημα που ταλανίζει τους νέους.
Ολόκληρο το Φεστιβάλ αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα της Κύπρου και επιτέλους επιστρέφει στις 6-7-8 Ιουλίου, ραντεβού στο Φεστιβάλ λοιπόν.