Είτε είσαι ο «παλιός του Φεστιβάλ», είτε θα είναι η πρώτη σου φορά φέτος, υπάρχουν 𝘁𝗶𝗽𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸𝘀, για να το απολαύσεις στο μέγιστο. Ούτως η άλλως κάθε Φεστιβάλ ανανεώνεται και μικρά ή μεγάλα πράγματα εντός του, αλλάζουν.

Είτε είσαι ο «παλιός του Φεστιβάλ», είτε θα είναι η πρώτη σου φορά φέτος, υπάρχουν 𝘁𝗶𝗽𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸𝘀, για να το απολαύσεις στο μέγιστο. Ούτως η άλλως κάθε Φεστιβάλ ανανεώνεται και μικρά ή μεγάλα πράγματα εντός του, αλλάζουν.

Δώκε βάση:

1⃣Μεν έρτεις η ώρα 1000.

Χάνεις το μισό Φεστιβάλ. Έβαλες ποττέ να δεις ταινία στο Netflix τζαι εξεκίνησες την που το 45ο λεπτό; Θα θωρείς πράματα στο social και θα διερωτάσαι γιατί δεν τα είδες. Το πρόγραμμα ξεκινά που τις 1900 και πάει μέχρι πρωίας. Θα μας θυμηθείς.

2⃣Μεν έρτεις φαϊμένος!

Καταρχάς, το φαΐ πρέπει να τρώγεται την ώρα που ετοιμάζεται. Κατά δεύτερον, μεν κάτσεις να αγοράσεις σάντουιτς που έξω για να πάρεις μαζί σου. Δεν πάεις ψάρεμα με την βάρκα! Είσαι σε ένα Φεστιβάλ που έχει κυριολεκτικά τα πάντα στις πιο χαμηλές τιμές! Από σουβλάκια μερίδα μέχρι λοκμάδες, από παγωτό μέχρι vegetarian επιλογές, από μπέργκερ μέχρι τσιπς για το ποτό σου. Ρε έχει και γαλακτομπούρεκο ασπούμεν, με καφέ κυπριακό για πόπαστον! Άκου μας..

3⃣Φέρε τζαι τα μωρά σου (αν θέλεις)

Πέραν που τις διάφορες γωνιές που μπορείς να επισκεφθείς μαζί τους, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με ειδικό πρόγραμμα για παιδιά. Τα μωρά κάτω των 12 ετών εν χρειάζονται εισιτήριο!

4⃣Μια στάση εδώ..

Όπως περνάς σύρε μια μαθκιά στα θεματικά που υπάρχουν στον χώρο. We know, το mood συνήθως είναι πιο πολύ προς το χαλαρό παρά προς τον προβληματισμό. Αξίζει όμως, να επιλέξεις έστω ένα από τα δεκάδες θεματικά, που οι νέοι και οι νέες της ΕΔΟΝ ετοιμάζουν, για να του αφιερώσεις 5 λεπτά. Που ξέρεις, μπορεί να σου δημιουργηθεί και σένα η ανάγκη να προβληματιστείς μαζί τους στο θέμα που επέλεξαν.

5⃣Δεν είμαστε το κέντρο της γης

Και θα μπορέσεις να το αντιληφθείς μπαίνοντας στον χώρο της «Διεθνούπολης» με τις οργανώσεις νεολαίας του εξωτερικού. Πέραν της πλάκας, θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις με αντιπροσώπους δεκάδων ξένων αντιπροσωπειών από οργανώσεις του εξωτερικού για ότι σε προβληματίζει. Μην ανησυχείς αν δεν ξέρεις Αγγλικά, οι εθελοντές της ΕΔΟΝ θα μεταφράζουν για εσένα.

6⃣Επέλεξε Μουσική Σκηνή

Στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ λειτουργεί ταυτόχρονα με την Κεντρική σκηνή και η Λαική Σκηνή. Αν προτιμάς λαικό πρόγραμμα, κόπιασε στην, εμφανώς ανανεωμένη φέτος, Λαική Σκηνή του Φεστιβάλ.

(ναι εν όπως μπαίνεις δεξιά αντί αριστερά. Ναι τζίνη η σκηνή.)

7⃣«Νεολαία» πήραμε;

Δώσε 1 ευρώ και αγόρασε πρώτος τη «νεολαία» εντός του Φεστιβάλ ΠΡΙΝ κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό. Η «νεολαία» η μηνιαία εφημερίδα της ΕΔΟΝ, πέραν από συλλεκτική αφίσα, σε αυτό το τεύχος θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις από ΟΛΟΥΣ του καλλιτέχνες του 35ου Φεστιβάλ.

8⃣Εσφίξαν οι πυράες;

No worries. Πιάσε κοκτέιλ που το μπαρ της Διεθνούπολης ή κάμε επιδρομή πάνω στις draft και τα τσακρί τενεκεδάκια μπύρας που υπάρχουν κυριολεκτικά παντού.

9⃣Πάρε αναμνηστικό!

Ρέξε που το παζαράκι και πιάσε κανένα αναμνηστικό του Φεστιβάλ, πριν λείψουν! Εννα θέλεις να αθυμάσαι το 35ο Φεστιβάλ. Οι πως ξεχνιούνται το Φεστιβάλ αλλά λέμε τώρα!

🔟Μεν φύεις με το που τελειώνει η συναυλία

Κάτσε στη μπουάτ! Ξεκινά με το τέλος της κεντρικής συναυλίας. Φέτος θα έχει και Χιπ – Χοπ συναυλία.

🔟➕1⃣. Για 36 μουσικοχορευτικά σχήματα και καλλιτέχνες, 3 νύχτες γεμάτες μουσική και πολιτισμό, η είσοδος είναι ΜΟΝΟ 25 ευρώ!

Μεν αρκείς. Πιάσε εισιτήριο!

#festivalcy#35ofestivalcy